Web Analytics Made Easy - Statcounter

  سیدجواد سلیمانی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه ۲ درباره تاثیر حذف قیمت گذاری دستوری بر صنعت خودرو و تاثیر آن بر بازار، اظهار کرد: وزارت صمت بر اساس تورم بخشی، مجوز افزایش قیمت ۱۵ تا ۱۷ درصدی را به محصولات سایپا داده؛ بر این اساس میانگین افزایش قیمت محصولات این مجموعه در شیوه جدید قیمت گذاری ۱۶ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری، برای کلیه تعهدات سایپا به هیچ عنوان رشد قیمت دیگری اتفاق نمی افتد، تصریح کرد: یکی از برنامه های وزارت صمت با اصلاح قیمت گذاری خودرو، افزایش تولید و عرضه خودرو در بازار است؛ بدین جهت افزایش تولید و عرضه خواهیم داشت تا از این طریق بتوان بازار را کنترل و از التهاب های فعلی فاصله گرفت.   سلیمانی گفت: زمانی‌که تولید خودرو افزایش پیدا می کند، متعاقبا میزان عرضه خودرو در بازار بیشتر می شود و همین امر می تواند به آرامش بازار و حذف سودجویان کمک کند.   وی درباره اینکه اصلاح قیمت خودرو چه تاثیری بر روند تولید خودرو خواهد گذاشت، افزود: با اصلاح قیمت گذاری خودرو، حداقل ۱۰ درصد میزان تولید خودرو در مجموعه سایپا افزایش خواهد یافت به گونه‌ای تولید خودرو تا پایان سال جاری به ۴۴۰ هزار دستگاه خواهد رسید؛ سال گذشته سایپا ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید کرده بود.   مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: یکی دیگر از اقداماتی که با اصلاح قیمت گذاری خودرو اتفاق خواهد افتاد، تجاری سازی خودروهای کف پارکینگ است، از اینرو تا پایان سال (ماهانه) ۱۰ هزار دستگاه خودرو کف پارکینگ تکمیل و به مشتریان تحویل داده می شود، بر این اساس از طریق یاد شده ۵۰ هزار خودرو افزایش عرضه خواهیم داشت.   وی با تاکید بر اینکه در طول هفته جاری سایپا افزایش تولید خودرو(۲۰۰ دستگاه در روز) داشته است، تصریح کرد: قرار است میزان تولید هفتگی محصولات سایپا از ۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه به ۸ هزار و ۵۰۰ دستگاه برسد.   سلیمانی درباره آغاز امکان فک رهن خودروهای شرکت سایپا، تصریح کرد: در حال حاضر سند ۱۵۰ هزار خودرو در رهن شرکت سایپا است و از زمانیکه فک رهن (از روز چهارشنبه ۱۹ آبان ماه) آغاز شده ۱۵۰۰ نفر اقدامات لازم را انجام دادند، بدین جهت پیش بینی ما این است که طی دو الی سه هفته آینده سند ۱۵۰ هزار خودرو آزاد شود.    مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به دلیل مشکلاتی که به جهت تاخیر در تحویل خودروها، در برخی از مواقع افت کیفیت که دلیل اصلی آن تحریم است، از مردم عذرخواهی و تاکید کرد: در آینده ای بسیار نزدیک نقصان ها برطرف و در در راستای رضایت تمام مشتریان خود گام خواهیم برداشت.   وی گفت: یکی از اقداماتی که گروه خودروسازی سایپا در اوج تحریم و با تکیه بر توان مهندسان داخلی انجام داد، حذف خودرو پراید از چرخه تولید بود؛ این خودرو ۵۰ درصد ظرفیت سایپا بود و همواره این نگرانی وجود داشت که ظرفیت پراید خالی بماند اما بدون افت تولید و در کمتر از ۲ ماه این ظرفیت با سایر خودروهای به روز تر جایگزین شد.   سلیمانی درباره توسعه محصول و ورود خودروهای جدید به بازار، اذعان داشت: طی ماه های آینده شاهین اتومات وارد بازار خودرو خواهد شد، این خودرو که توسط مهندسان داخلی طراحی شده از زمستان ۹۹ به تولید انبوه رسیده است، همچنین کراس اور آریا که نمونه های اولیه آن به عنوان تولید شده به زودی تولید انبوه می شود.   وی ادامه داد: در راستای تنوع بخشی به سبد محصولات سایپا، به زودی هاچ بک اطلس و یک سدان جدید وارد بازار خواهد شد، قرار است این خودروی با کیفیت و دارای آپشن بیشتر، جایگزین خانواده تیبا شود.    مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه وانت های جدید سایپا و با قیمت مناسب در راه است، گفت: در حال حاضر گروه خودروسازی سایپا ۸ هزار میلیارد تومان به قطعه سازان کشور بدهی دارد که تمام سعی خود را خواهیم کرد که این بدهی تقلیل پیدا کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح جهش تولید مسکن کامبیز درم بخش مسعود فیاضی غلامعلی محمدی خودروسازی سایپا قیمت خودرو قیمت گذاری خودرو صنعت خودرو محصولات سایپا سیدجواد سلیمانی طرح جهش تولید مسکن کامبیز درم بخش مسعود فیاضی غلامعلی محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۵۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • قیمت روز محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟